Tietosuojaseloste

 

1.Rekisterin pitäjä

Nimi: FEEL Wellness & Training
Y-tunnus: 2778775-5
Sähköposti: [email protected]

 

2.Millaisia tietoja keräämme

Vastaanotamme, keräämme ja tallennamme kaikki verkkosivustolle antamasi tiedot. Lisäksi keräämme IP-osoitteen, jota käytetään tietokoneesi yhdistämiseen Internetiin; kirjaudu sisään; sähköpostiosoite; salasana; tietokone- ja yhteystiedot sekä ostohistoria. Saatamme käyttää ohjelmistotyökaluja istuntotietojen mittaamiseen ja keräämiseen, mukaan lukien sivun vastausajat, tiettyjen sivujen käyntien kesto ja sivuvuorovaikutustiedot. Keräämme myös henkilökohtaisia tietoja (mukaan lukien nimi, sähköposti, salasana) maksutiedot (mukaan lukien luottokorttitiedot), kommentit, palautteet, tuotearvostelut ja suositukset.

 

3.Kuinka keräämme tietoja

Kun täytät yhteydenottolomakkeen verkkosivustollamme, pyydämme sinulta minimissään sähköpostiosoitteesi sekä nimesi.

Keräämme myös tietojanne rekisteröityessänne lauraihatsu.mykajabi.com palveluun. Sivujen kautta lähetetyt lomakkeet sisältävät henkilötietoja: minimissään etunimi, sukunimi sekä sähköpostiosoite. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että sivujen omistaja taltioi antamasi henkilötiedot omaan järjestelmäänsä toteuttaakseen pyytämänne palvelun. Tiedot voivat olla myös käytössämme olevien palveluiden keräämiä. 

 

4. Kuinka tallennamme, käytämme ja jaamme sivuston kävijöiden henkilökohtaisia tietoja?

Yrityksemme käyttää Kajabi alustaa verkkokursseihin ja meditaatioihin. lauraihatsu.kajabi.com. tarjoaa meille online-alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle. Tietosi voidaan tallentaa Kajabi.com tietovaraston, tietokantojen ja yleisten Kajabi.com sovellusten kautta. Rekisteröityessänne lauraihatsu.mykajabi.com palveluun, jonka tietokantaan saatetaan tallentaa tietosi. He tallentavat tietosi suojatuille palvelimille palomuurin takana. Kaikki Kajabi.com tarjoamat ja yrityksemme käyttämät suorien maksujen yhdyskäytävät noudattavat PCI-DSS: n asettamia standardeja, joita PCI Security Standards Council hallinnoi. Tämä on brändien, kuten Visa, MasterCard, American Express ja Discover, yhteistä työtä. PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan luottokorttitietojen turvallisen käsittelyn myymälässämme ja sen palveluntarjoajissa.

 

5. Kuinka kauan säilytämme tietoja?

Säilytämme tietojasi voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja vain niin kauan kun on tarpeen tässä tietosuojalausekkeessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamisesksi. Kun henkilötietojesi käsittelyperuste on päättynyt, poistamme henkilötietosi.

 

6. Rekisteröidyn oikeudet:

Sinulla on lain sallimissa puitteissa oikeus tarkastaa, mitä tietoja olemme sinusta keränneet. Sinulla on lain sallimissa puitteissa vaatia virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhetuneen henkilötiedon poistamista tai korjaamista.

 

7. Kuinka käytämme evästeitä:

Talletettava tieto tallennetaan evästeen eli ”cookien”, tai vastaavan tiedoston muodossa. Näin pystymme palvelemaan sinua paremmin. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka siirretään verkkosivustolta kiintolevyllesi tai selaimeesi, joka puolestaan voi tallentaa evästeen kiintolevyllesi.

Sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaan evästeiden tai muiden palvelun käyttöä kuvaavien tietojen tallentaminen käyttäjän päätelaitteelle ja näiden tietojen käyttö on sallittua palvelun tarjoajalle, jos käyttäjä on antanut siihen suostumuksensa ja palvelun tarjoaja antaa käyttäjälle ymmärrettävät ja kattavat tiedot tallentamisen tai käytön tarkoituksesta.

 

8. Kuinka sivustomme kävijät voivat peruuttaa suostumuksensa?

Jos et halua meidän käsittelevän tietojasi enää, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected]