top of page
Search

Pssst.. Elämäntehtävälläsi on koodi!

Jokaisella aikakaudella on omat ominaispiirteensä. Tätä aikaa värittää vahvasti omaan voimaan palaaminen ja oman polun löytäminen. Tästä syystä yrittäjyys on kovassa kasvussa ja ihmiset ovat alkaneet kiinnostumaan itsensä kehittämisestä ja -löytämisestä.

Human Designin mukaan vuonna vuonna 2027 on loppumassa noin 400 vuoden mittainen sykli - Cross of Planning - ja olemme siirtymässä uuteen sykliin - Cross of Sleeping Phoenix -, jossa vaikuttaa ihan uudenlainen taustaenergia.


Kussakin syklissä vaikuttavalla taustaenergialla on tietyt ominaispiirteensä, jotka saavat meidät toimimaan kollektiivisesti tietyllä tavalla. Tätä taustavirettä voisi kuvailla orkesterina, joka soittaa taustalla juuri tälle syklille ominaista musiikkia luoden tietynlaisen tunnelman.


Vuonna 2027 tämän taustamusiikin tunnelma ja lainalaisuudet tulevat muuttumaan ja tästä syystä se saa myös meidät toimimaan ihan uudella tavalla. Sama kuin hevy metalli saa sinut tanssimaan eri tavalla kuin tekno.


Tämä muutos on jo käynnissä. Elämme tällä hetkellä siirtymäaikaa ja ei mikään ihme, että maailmassa alkoi kuohua oikein urakalla juuri 7 vuotta ennen syklin vaihtumista. Elämme uudelleen järjestäytymisen aikaa, minkä takia tällä hetkellä voi olla vaikeaa löytää ulkoapäin tasapainoista maata, johon tukeutua. Oman hyvinvoinnin takia onkin tärkeää löytää tämä tukeva maa sisältä päin.


Cross of Planning aikakausi perustui vahvasti niin sanottuun heimoenergiaan. Tämän syklin aikana luotiin systeemejä ja instituutioita, joiden tarkoitus oli pitää huolta jäsenistään. Tätä sykliä on värittänyt vaihdanta, jossa yhteiskunta on tarjonnut tietyt puitteet (koulutus, terveydenhuolto yms.), kunhan kansalaiset vaan toimivat ja kouluttautuvat yhteiskunnan toivomalla tavalla.

Syklin aikana ollaan pystytty luomaan valtavaa kehitystä ja paljon hienoja asioita on syntynyt. Varjopuolena taas on ollut se, että heimon hyvinvointi on mennyt yksilöiden hyvinvoinnin yläpuolelle. ("Minä uhraan totuuteni, jotta voin kuulua ryhmään ja saan perusturvan"). Tämän lisäksi tietoisuuden taso on ollut paljon matalampi (joogafilosofiassa puhutaan Kali Yagan aikakaudesta, jossa ego on vahvasti hallinnut maailmaa). Mikä tarkoittaa sitä, että moni systeemi on pitänyt sisällään ihmisten kontrollointia ja tasapäistämistä. Ego uskoo niukkuuden harhaan ja oudoksuu kaikkea vierasta. Se elää mieli edellä, ei sydän. Tästä syystä olemme nähneet niin paljon sotia.

Viime vuosina maapallon energiataajuus ja tietoisuuden taso ovat nousseet kovaa vauhtia. Ihmiset ovat ymmärtäneet, että vapaus on jokaisen perusoikeus ja että ehkä valtaa pitävillä ei olekaan aina ihan puhtaat jauhot pussissa.


Olemme siirtymässä takaisin sydäntietoisuuteen ja ymmärrykseen siitä, että olemme kaikki yhtä. Ja tämä ykseys syntyy vain silloin kun ymmärrämme kaikki oman ainutlaatuisen tehtävämme tässä ykseyden verkostossa. Tämä näkyy kollektiivisena “heräämisilmiönä”, jota joku varmasti kutsuisi “hörhöilmiöksi.” :D


Cross of Sleeping Phoenixissa olemme siirtymässä pois heimoenergiasta enemmän yksilöllisyyttä suosivaan energiaan, jossa oman potentiaalin realisoiminen nousee etusijalle ja ulkoisten auktoriteettien valta romahtaa. Nousemme kuin Feenix lintu tuhkasta ja alamme jälleen luottamaan omiin siipiimme.

Eli ei ole mikään ihme, että nykyään puhutaan niin paljon oman jutun löytämisestä ja merkityksellisestä työstä. Tämä kaikki kuuluu olennaisesti ajan henkeen. Ja jos vastustelemme elämän luonnollista virtaa, kärsimme.


Vuonna 2013 koin oman kehollisen herätykseni siihen, että elämässä täytyy olla jotain muuta kuin rahan perässä juokseminen. Olin tuohon aikaan todella ahdistunut ja hukassa. Olin juuri muuttanut Australiaan etsimään itseäni ja aloittamaan uuden elämän. Eräänä päivänä kävelin Sydneyn kadulla ja minuun laskeutui vahva visio ja syvä tuntemus siitä, kuinka luonto on luonut meistä jokaisesta ainutlaatuisen ja kuinka meillä kaikilla on tärkeä rooli tässä suuressa kokonaisuudessa. Oivalsin kuinka suuri osa kollektiivisista ja henkilökohtaisista ongelmista johtuu siitä, että emme elä linjassa oman luontomme kanssa.

Tuona hetkenä päätin, että teen mitä vain jotta löytäisin oman tarkoitukseni tällä planeetalla.


Tämä päätös vei minut sitoutuneelle seikkailulle, jonka aikana imuroin kaiken kokemuksen ja tiedon siitä, mistä elämäntehtävä muodostuu. Tiedän, että luonto vei minut tälle matkalle syystä. Jotta voin nyt auttaa myös muita astumaan omaan elämäntehtäväänsä tässä ajassa, jossa maailman henki suorastaan runnoo meitä tekemään niin.


Matkan varrella huomasin, kuinka todella monen hyvinvointi-filosofian ytimessä oli “tunne itsesi ja elä sen mukaan“. Eli niin kuin Muumipappa eräässä muumi-jaksossa tokaisi: “Itsetuntemus on kaiken a ja o“


Viimeiset 9 vuotta olen siis hengittänyt ja elänyt itsetuntemusta. Testaillut eri metodeja, kerännyt työkaluja ja oppinut virheistä sekä onnistumisista.


Viime vuoden lopussa lävitseni syntyi Dharma-Koodi valmennus, jossa kokosin yhteen väkevimmät työkalut, jotka olen matkani varrella löytänyt. Tämä valmennus on kuin hiottu timantti, jossa mennään suoraan ytimeen (en juurikaan pidä kiertelystä ja kaartelusta :D).


Valmennuksen tuloksena saat selkeän ja käytännöllisen kartan siitä, mistä elämäntehtäväsi koostuu ja miten voit alkaa ilmaisemaan Dharmaasi tässä hetkessä. Itsetuntemus voi olla monesti hyvin häilyvä ja abstrakti käsite ja näin ollen hämmentävä. Tämän takia halusin luoda valmennuksen, joka tuo esiin ne tekijät, jotka vaikuttavat sinussa hyvin syvällisellä tasolla ja näin ollen ovat muuttumattomia.


Valmennuksen tuloksena:

 • Opit kuuntelemaan omaa sisäistä johdatusta

 • Ymmärrät minkälaisissa yhteiskunnallisissa rooleissa juuri sinut on tehty loistamaan

 • Tuot todelliset vahvuutesi ja lahjasi päivän valoon

 • Et tuhlaa enää energiaasi merkityksettömiin asioihin

 • Tulet tietoiseksi niistä haastealueista, joiden suhteen sinun on tarkoitus tulla erityisen viisaaksi tässä elämässä, jotta ne eivät hallitse elämääsi

 • Opit hyväksymään ja rakastamaan itseäsi ja muita ihan uudella tasolla


Kyseessä on neljän kerran valmennuspaketti, joka sisältää:


1. Human Design & Elämäntehtävä - valmennus (60 min)

 • Sisäinen auktoriteetti & Strategia - mikä on juuri sinulle ominaisin tapa tehdä päätöksiä ja saada asioita tapahtumaan

 • Inkarnaatioristi - elämäsi teema, jota elämällä toteutat elämäntehtävääsi

 • Tärkeimmät lahjasi, joita synnyit tänne jakamaan

 • Haaste-alueet, jotka tiedostamattomina saavat sinut helposti ekaantumaan omasta totuudestasi


2. Astrologinen pohjoinen solmu + henkilökohtainen numerologinen vuosi (60 min)

 • Minkälaista arkkityyppistä energiaa kohti olet liikkumassa tässä elämässä

 • Minkälaisten pelkojen läpi sinun on tarkoitus kulkea läpi, jotta pystyt astumaan täysin omaan voimaasi

 • Missä kohtaa 9 vuoden kehityskaarta olet tänä vuonna ja mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota


3. Dharma-arkkityypit valmennus (60 min)

 • Yhteiskunta pyörii erilaisten roolien yhteisvaikutuksesta. Minkälaisissa rooleissa juuri sinut on tehty loistamaan.

 • Vahvimpien arkkityyppiesi vahvuudet, mahdollisuudet ja haasteet.

 • Miten tuoda nämä arkkityypit rohkeasti esiin elämässäsi.


4. Henkilökohtaisen Dharma Blueprintin kokoaminen + yhteenveto (60 min)

 • Tuodaan yhteen Dharmasi raaka-aineet

 • Supervoimasi

 • Innostuksen kohteesi

 • Minkälaisten haasteiden läpi olet kulkenut, joiden kautta voit auttaa myös muita

 • Vahvimmat Dharma-arkkityyppisi

 • Ilmaisuväylät, joiden kautta ilmaiset itseäsi mieluiten


Valmennuksen hinta: 450 euroa.


Dharma-Koodi valmennus antaa sinulle ankkurin itseesi. Pohjantähden, mitä seurata silloinkin kun ympärillä kuohuu. Tärkein turvapaikkasi näinä turbulentteinä aikoina on oma totuutesi. Sisäinen johdatuksesi. Maailman henki/universumi/luonnon viisaus (miksi ikinä sinä sitä haluat kutsua) haluaa sinun toteuttavan elämäntehtävääsi. Koska se palvelee kokonaisuutta. Sen takia se on antanut sinulle tietyt lahjat sekä luonut sisääsi kompassin, joka yrittää jokaisessa hetkessä johdattaa sinua oikeaan suuntaan. Kun seuraat tätä johdatusta, kaikki oikeat asiat alkavat pikkuhiljaa valumaan elämääsi ja palat alkavat loksahtamaan paikoilleen. Tärkeintä on se, että tiedostat sen äänen ja aloitat sen kuuntelun.


Jos koit innostuksen kipinän sydämessäsi, laita viestiä laura@vapauduvoimaasi.com


<3llä Laura


337 views0 comments

Comments


bottom of page