top of page
IMG_7210_edited.jpg

Tutustutaan

Hei, olen Laura

Olen elämäntehtävään ja itsetuntemukseen erikoistunut henkinen valmentaja, energiahoitaja sekä joogaoopettaja.

Haluan auttaa sinua muistamaan kuka todellisuudessa olet ja vapauttamaan ne esteet, jotka estävät sinua elämästä oman potentiaalisi mukaista elämää.

Intohimoni on olla luomassa maailmaa, jossa jokaisen ainutlaatuinen potentiaali pääsisi ansaitsemaansa kukoistukseen. Maailmaa, jossa työn käsite muuttuisi itsensä toteuttamiseksi ja yhteistyö perustuisi ihmisten aidon erilaisuuden ymmärtämiseen.

Olemme siirtyneet aikaan, jossa jokaisella on mahdollisuus muokata elämästään aidosti merkityksellinen ja oman näköinen. Jokainen meistä syntyy tänne omien ainutlaatuisten lahjojen ja ominaisuuksien kanssa, ja tärkein elämän tehtävämme on tulla tietoiseksi ja saattaa nämä lahjat täyteen kukoistukseen.

vapaudu voimaasi uskalla olla oma itsesi itsetuntemus elämäntehtävä dharma

Työssäni yhdistyy tieteellisiin tutkimustuloksiin pohjautuvat hyvinvoinnin ja itsensä tuntemisen metodit, sekä idän muinaisiin filosofioihin pohjautuvat keho & mieli harjoitteet. Tuon itsensä tuntemisen konkreettiselle tasolle ja autan sinua kehollistamaan muutoksen.

Valmennuksien ja energiahoitojen lisäksi toimin Dj:inä, opetan joogaa ja meditaatiota, sekä tarjoan voimauttavia liikuntaelämyksiä. Vapaa-ajallani vietän paljon aikaa luonnossa. Rakastan liikuntaa, musiikkia, aurinkoa ja tanssia. Meditaatio ja hengitysharjoitukset kuuluvat päivittäisiin rutiineihini. Olen matkustellut paljon ja asunut ulkomailla useita vuosia. Vuosina 2016-2018 vietin paljon aikaa Aasiassa opiskellen idän muinaisia filosofioita ja parannusmenetelmiä, joissa yhdistyy keho, mieli ja sielu.  

Sillä, minkälaiseksi juuri sinä olet syntynyt on suurempi tarkoitus isommassa kokonaisuudessa. Jos jokainen meistä eläisi täysin omaa, sekä toisten luonto kunnioittaen, maailma olisi paljon harmonisempi paikka elää

Muutos lähtee sinusta itsestäsi käsin, tässä hetkessä!

Koulutus:

Spiritual Life Coach - Dharma Coaching Instutitute (2021)

Oppimis - ja työskentelytyyliasiantuntija - Consultica Academy (2020)

Intuitiivisen Energiahoidon koulutus - Awakenings & Wellbeing (2020)

Kundalini Yoga TTC (100 h) - Adi Yogpeeth, Rishikesh, Intia (2018)

Yoga therapy and Alignment TTC (200h) - Luna Alignment Yoga, Koh Phangan, Thailand (2017)

Ashtanga & Hatha Yoga TTC (200h) - Rishikul Yogshala, Rishikesh, Intia (2016)

Personal Trainer Certificate - Australian College of Fitness & Sports, Melbourne Australia (2016-2018)

Myyntityön tradenomi - HAAGA-HELIA, 2008-2012

Hyvinvointivalmennus

Kuva: Ninee Muurimäki

Etsitkö elämäntehtävääsi-harmaa_edited_edited.jpg
Miltä elämäsi näyttäisi, jos uskaltaisit olla täysin oma itsesi?
bottom of page