About.png

Heippa, kiva kun olet  täällä!
Tutustutaan.

Minusta

Nimeni on Laura. Olen yrittäjä, valmentaja, muutos tsemppari sekä ydinkykyjen kirkastaja. Utelias ja energinen maailmanparantaja. Aitoutta ja iloa arvostava tunnelman nostattaja.

Haluan auttaa sinua vapauttamaan oman sisäisen voimasi, jolloin elämästäsi muodostuu energisoiva mahdollisuuksien matka, raskaan raatamisen sijaan.

Intohimoni on olla luomassa maailmaa, jossa jokaisen ainutlaatuinen potentiaali pääsisi ansaitsemaansa kukoistukseen. Maailmaa, jossa työn käsite muuttuisi itsensä toteuttamiseksi ja yhteistyö perustuisi ihmisten aidon erilaisuuden ymmärtämiseen.

Olemme siirtyneet aikaan, jossa jokaisella on mahdollisuus muokata elämästään aidosti merkityksellinen ja oman näköinen. Jokainen meistä syntyy tänne omien ainutlaatuisten lahjojen ja ominaisuuksien kanssa, ja tärkein elämän tehtävämme on tulla tietoiseksi ja saattaa nämä lahjat täyteen kukoistukseen.

Kuva verkkosivuille (1).jpg

Työssäni yhdistyy tieteellisiin tutkimustuloksiin pohjautuvat hyvinvoinnin ja itsensä tuntemisen metodit, sekä idän muinaisiin filosofioihin pohjautuvat keho & mieli harjoitteet. Tuon itsensä tuntemisen konkreettiselle tasolle ja autan sinua kehollistamaan muutoksen.

Valmennuksien lisäksi opetan joogaa ja meditaatiota, sekä tarjoan voimauttavia liikuntaelämyksiä. Vapaa-ajallani vietän paljon aikaa luonnossa. Rakastan liikuntaa, musiikkia, aurinkoa ja tanssia. Meditaatio ja hengitysharjoitukset kuuluvat päivittäisiin rutiineihini. Olen matkustellut paljon ja asunut ulkomailla yli 4 vuotta. Vuosina 2016-2018 vietin paljon aikaa Aasiassa opiskellen idän muinaisia filosofioita ja parannusmenetelmiä, joissa yhdistyy keho, mieli ja sielu.  

Sillä, minkälaiseksi juuri sinä olet syntynyt on suurempi tarkoitus isommassa kokonaisuudessa. Jos jokainen meistä eläisi täysin omaa sekä toisten luontaista itseään kunnioittaen, maailma olisi paljon harmonisempi paikka elää

Muutos lähtee sinusta itsestä käsin, tässä hetkessä!

Laura Ihatsu

Henkinen valmentaja 

Oppimis- ja työskentelytyyliasiantuntija

Jooga & Meditaatio-opettaja

Personal Trainer

Myyntityön tradenomi

Hyvinvointivalmennus
Miltä elämäsi näyttäisi jos vapautuisit täysin omaan voimaasi?