Hei, olen Laura. Ihanaa kun olet täällä <3 

Kärsin nuoruudessani kovasta ahdistuksesta, sekä sisäisestä tyhjyyden tunteesta, jota koitin täyttää ulkoisin keinoin. Sosiaaliset tilanteet pelottivat ja turrutin tyhjyyden tunnetta työllä ja juhlimisella. Minulla oli aina kiire ja jahtasin onnen hetkiä ulkoapäin kuin koira häntäänsä. En ikinä pysähtynyt miettimään, miksi ja ketä varten oikein olin kiireinen. Eräänä päivänä havahduin siihen, etten halua elää elämääni enää näin. Pakkasin tavarani ja lähdin reissun päälle etsimään itseäni.

Matka venyi kuukausista vuosiin ja pala palalta aloin hahmottamaan onnellisen ja täyttymyksellisen elämän reseptin. Matka avasi silmäni sille, kuinka jokaiseen meistä on kirjattu ainutlaatuinen elämäntehtävä, jonka eläminen tuottaa meille korkeimman tyydytyksen. Tämä elämäntehtävä ei ole pelkästään ulkoinen työ tai titteli. Enemmänkin se on se aidoin ja vapain versio meistä itsestämme. Syvin olemuksemme, joka on syntyi tänne ilmaisemaan omaa ainutlaatuisuuttaan ja jakamaan synnynnäisiä lahjojaan muiden kanssa. Idän filososfioissa tätä tarkoitusta kutsutaan Dharmaksi. Dharma on sielusi tehtävä. Syy, miksi juuri sinä synnyit tänne tähän maailman aikaan. 

Jokainen meistä pohtii toisinaan omaa tarkoitustaan tällä planeetalla. Elämme ainutlaatuista aikaa, jossa työkalut oman sielun tehtävän löytämiseen ovat täysin ulottuvillamme. Oma itsetutkiskelun matkani kesti 7 vuotta, jonka aikana tutustuin laajasti moniin itsetuntemuksen metodeihin tieteellisestä, henkisestä sekä kehollisesta näkökulmasta. Intohimoni onkin nyt auttaa kokemukseni perusteella muita nousemaan omaan voimaansa ja löytämään polun, joka tuntuu aidosti hyvältä. 

Työssäni yhdistyy tieteelliset- sekä henkiset hyvinvoinnin- ja itsensä tuntemisen metodit, sekä idän filosofioihin pohjautuvat keho & mieli harjoitteet. Tuon itsensä tuntemisen konkreettiselle tasolle ja autan sinua kehollistamaan muutoksen.

Kuva: Ninee Muurimäki

Lue lisää

 

Koulutus:

Spiritual Life Coach - Dharma Coaching Instutitute (2021)

Oppimis - ja työskentelytyyliasiantuntija - Consultica Academy (2020)

Intuitiivisen Energiahoidon koulutus - Awakenings & Wellbeing (2020)

Kundalini Yoga TTC (100 h) - Adi Yogpeeth, Rishikesh, Intia (2018)

Yoga therapy and Alignment TTC (200h) - Luna Alignment Yoga, Koh Phangan, Thailand (2017)

Ashtanga & Hatha Yoga TTC (200h) - Rishikul Yogshala, Rishikesh, Intia (2016)

Personal Trainer Certificate - Australian College of Fitness & Sports, Melbourne Australia (2016-2018)

Myyntityön tradenomi - HAAGA-HELIA, 2008-2012

Kuva: Wilma Hetemaj

Kysyttävää? Ota yhteyttä:

[email protected]